Kom goed voor de dag in prachtige enkellaarsjes

Zowel dames als heren komen dit jaar trendy en comfortabel voor de dag als ze enkellaarsjes dragen. Een goed passende enkellaars heeft een aantal voordelen. Ze geven je het loopcomfort van een goede lage schoen, maar omdat ze ook je enkels bedekken, krijgen je enkels extra steun en bescherming. Zeker mensen die wel eens op oneffen ondergronden lopen, kennen het gevaar van verzwikking of verstuiking. Een enkellaars geeft je net dat extra beetje bescherming waardoor de kans op enkelproblemen vermindert. Daarnaast zijn enkelboots in diverse traditionele, trendy en opvallende uitvoeringen leverbaar, zodat je altijd een keuze kunt maken uit elegante modellen of robuuste en stoere stappers. Wie enkelboots smaakvol weet te combineren, merkt hoe gemakkelijk deze schoenen passen bij formele outfits, casual chique kleding, of outdoor outfits voor een lange boswandeling.

Een aantal smaakvolle trends

Dit jaar krijg je veel positieve feedback als je kiest voor witte enkellaarsjes. Je hoeft niet per se voor sneeuwwit te kiezen. Gebroken witte, ivoorkleurige of crèmekleurige enkelboots zijn eveneens in de mode. Kies voor lichtgekleurde enkellaarzen waarbij wit een hoofdrol speelt, of juist zorgt voor mooie en opvallende contrasten.

Een andere trend die dit jaar zowel voor heren als dames geldt, is de combat look. Combat look enkelboots hebben een stoer uiterlijk en geven je outfit een actieve en onafhankelijke uitstraling. Het ligt voor de hand om ze te dragen bij strakke jeans of stevige katoenen pantalons. Dames kunnen ze echter ook op een smaakvolle manier combineren met een halflange jurk of rok. Het vrouwelijke karakter van je outfit krijgt hierdoor een eigentijdse uitstraling met vooral veel pit. Wil je naast wit ook een andere modieuze kleur aan je voeten? Kies dan voor enkellaarsjes in roodtinten. Van knalrood tot bordeauxrood of roodbruin, in enkelboots in roodtinten mag je dit najaar beslist gezien worden. Speciaal voor dames is er nog een andere, zeer vrouwelijke trend. Enkellaarsjes met een laag, spits hakje, zijn nu helemaal in. Veel topmerken enkellaarsjes, zoals je bijvoorbeeld bij wenz.nl kunt bestellen, noemen deze trendy laarsjes enkellaarsjes met kitten heel.

Gemakkelijk combineren van enkellaarsjes

Als je kiest voor elegante en traditioneel gevormde enkellaarsjes in traditionele kleuren, dan kun je ze zonder problemen combineren met je zakelijke outfits. Ze geven je extra loopcomfort, wat erg handig is als je bijvoorbeeld een zakelijk evenement bezoekt waarbij je veel afstanden lopend moet afleggen. Heren kunnen bijvoorbeeld kiezen uit handige chelsea boots of modellen met een rits aan de binnenkant van de voet. Dames hebben de keuze uit lage modellen, enkellaarsjes met lage hak, of iets meer vrouwelijke uitvoeringen met een hogere hak. Wie dit jaar echt wil opvallen, zou kunnen kijken naar enkellaarsjes met een mooie dierenprint. Pas de kleur van je outfit aan op de kleur van je print en je komt echt goed voor de dag.

boots isolated

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *