De leukste kamerjassen voor in de zomer

grayscale photo of woman in white dress

Je ziet het steeds vaker voorbij komen op sociale media en het wordt dan ook steeds vaker als een mooi geschenk gezien. Kamerjassen, badjassen of ochtendjassen. Het zijn verschillende benamingen voor hetzelfde kledingstuk. Vaak worden deze badjassen gedragen ‘s ochtends wanneer men uit bed komt en klaar is om te gaan ontbijten, na het douchen of na een fijne badsessie. Ook is de badjas natuurlijk het kledingstuk wanneer je denkt aan een dagje wellness. Misschien weet je nog wel van vroeger dat je vader of moeder een badjas had en deze wekelijks, of misschien wel dagelijks droeg. Tegenwoordig is het de trend om meer van deze kamerjassen te bezitten en af te wisselen.

Fijne stoffen

Wanneer je besluit om een badjas te kopen of een nieuwe aan te schaffen, kom je in een wirwar terecht. Zo kijk je misschien wel naar specifieke merken, omdat je de prints zo mooi vindt of ben jij toch iets meer op zoek naar een stof die jij fijn vindt en die jou comfortabel laat aanvoelen. Wil jij bijvoorbeeld badstof, omdat jij voor een zachte en warme stof wil kiezen, ga je liever voor katoen of fleece? Zelfs wanneer jij geen ochtendjas wil met een dikke stof, maar liever voor een zomerse badjas gaat, is daar een mogelijkheid om voor satijn te kiezen. Vooral voor dames is dit een veel gekozen optie die ook steeds bekender wordt. Het wordt gezien als een sierlijke optie voor vrouwen en is ook lekker voor op een zomerse ochtend wanneer de temperaturen al snel stijgen. 

Leuk geschenk

Er wordt op sociale media veelvuldig gepromoot dat het een goed idee is om een kamerjas als een relatiegeschenk of als geschenk voor moederdag of vaderdag te geven. Er worden veel verschillende merken aangeboden, zoals de bekende designer merken met de welbekende prints, natuurlijk de welbekende gepersonaliseerde badjassen die voorzien zijn van een specifiek borduursel of op een andere wijze bedrukt zijn. Ook zonder speciale kleuren, maar met fijne stofjes is een badjas een leuk cadeau om te geven. Je kunt de badjas bij verschillende gelegenheden dragen en deze is zelfs te combineren met mooie lingerie, een lekkere pyjamabroek en anderen willen er eigenlijk gewoon helemaal niks onder dragen. Het is dus voor ieder wat wils en daarom voor iedereen geschikt. Veel mensen zien het dan ook als een mooi cadeau of luxe wanneer zij bij hun hotelkamer een badjas ontvangen waardoor zij badjassen met luxe en de welbekende hotelsfeer associëren. 

Waar kun je badjassen kopen?

Wanneer je je zoektocht start naar de badjassen, dan kun je eigenlijk op best veel webshops terecht, denk bijvoorbeeld aan de grotere bekende online winkels. Ook zijn er steeds meer opkomende webshops die zich specialiseren in het personaliseren van de badjassen en doordat deze slimme samenwerkingen starten met influencers, groeien deze snel. Wanneer je geen badjas wil die je veel ziet en ben je toch op zoek naar een uniek kledingstuk? Dan is het een goed plan om je te gaan richten op de kleinere webshops waar veel ochtendjassen met de hand gemaakt worden en zo van mooie details worden voorzien, waardoor ieder kledingstuk uniek is. Vaak betaal je iets meer, maar is dit het ook zeker waard omdat het one of a kind is. 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *