Hoe voorkom je een zweetgeur in uw favoriete overhemd?

Hoe voorkom je een zweetgeur in uw favoriete overhemd?

Als u gaat shoppen naar overhemden online, wordt er veel aangeboden. Let u eens op de samenstelling van het overhemd. Synthetische materialen kunnen zweetlucht verergeren. Natuurlijke materialen zoals katoen verminderen het probleem. Bij overhemden.com vind u tal van moderne kwaliteit overhemden in vele kleuren en maten. Uiteraard verwerkt met katoen.

Let op de kwaliteit bij de aanschaf van overhemden online

Iedereen heeft last van transpiratie. De één wat meer als de ander. De meeste mensen transpireren reukloos, maar dat geldt niet voor iedereen. Soms zit daar een naar luchtje aan. Door uzelf goed te wassen en deodorant te gebruiken, voorkom je dit soort narigheden. In enkele gevallen is hier weinig aan te doen en blijft u last houden van een terugkerende zweetlucht. Dat is heel vervelend. Maar hoe kunt u dit nou het beste voorkomen? Het probleem hoeft niet alleen bij u te liggen. De kwaliteit van kleding zegt een hoop.

Laat uw wasmachine eens in de maand reinigen

Natuurlijk is regelmatig een wasbeurt voor uw overhemd vanzelfsprekend. Maar reinig uw wasmachine ook eens in de maand. Er kunnen bacteriën achterblijven in de trommel, die alleen gedood worden bij hoge temperaturen. Draai daarom regelmatig een wasprogramma met een lege trommel op een hoge temperatuur.

Een wasbol gebruiken kan het verschil maken

Het is niet verstandig altijd het bovenste lade vakje van uw wasmachine te gebruiken voor het wasmiddel. Er is aangetoond, dat een wasbol met wasmiddel zijn werk beter doet. Deze bol legt u in het midden van de wasmachine, gevuld met voorkeur een wasmiddel in poedervorm. Het waspoeder wordt daardoor beter verspreid in de trommel en is effectiever tegen transpiratie lucht.

Een kwaliteit overhemd wat nauwelijks krimpt

Veel overhemden krimpen in de was. Vooral een katoenen overhemd is hier gevoelig voor. De overhemden van overhemden.com zijn voorbehandeld, en hebben daardoor een minimale krimp van ongeveer 5%. Het overhemd blijft mooi in model, wasbeurt na wasbeurt. Bekijk eens onze overhemden online, om het volledig assortiment te bekijken.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *