Esterella badpakken kopen: de beste merken voor jouw lichaamstype

Het vinden van de beste badpakken voor jouw lichaam is geen gemakkelijke klus. Allereerst is het altijd belangrijk om te onthouden dat het vooral draait om jouw eigen gevoel. Zolang jij een badpak of een bikini draagt waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt, dan heb je de juiste gevonden. Wanneer je jouw stijl of jouw lichaam nog steeds aan het ontdekken bent, dan kan het helpen om deze tips door te nemen. Ze geven meer inzicht over wat over het algemeen het meest flatteus werkt bij verschillende lichaamstypes. Wees vooral niet bang om te experimenteren met badpakken van PrimaDonna of Roidal Badmode met verschillende stijlen, verschillende kleuren en verschillende printjes.

 

Badpakken voor grote buste

Voor een grote buste gaat het om de juiste ondersteuning en dekking. Een badpak dat voor de meeste mensen met een grote buste werkt, is een badpak met brede bandjes. Het bikinitopje, van een bikini of een badpak, kan het beste een beugel hebben. De beugel biedt extra ondersteuning, waardoor jij zonder zorgen kan meedoen aan verschillende activiteiten op het strand. Vrouwen met een grote buste zullen het vaak eens zijn dat het erg frustrerend kan zijn om zwempakken te kopen. Dit komt omdat in veel gevallen badpakken die genoeg steun bieden voor de buste er minder leuk uitzien. Het zijn vaak degelijke badpakken, terwijl vrouwen met een grote buste juist ook willen genieten van een leuke bikini met leuke printjes. Het is een uitdaging om een stijlvolle optie te vinden die minder op een beha en meer op een bikini lijkt. Neem daarom eens een bezoekje aan de webshop van Esterella.

 

Badpakken voor kleine buste

Voor iedereen met een kleinere buste kunnen haltertopjes helpen om de buste te accentueren, net als driehoekige topjes. Vrouwen met een kleine buste mogen ook zeker experimenteren met detailwerk, zoals wikkels, ruches of een push-up effect. Met behulp van een badpak met een padding of een beugeltop kan je het decolleté op een subtiele manier meer accentueren. Voor ieder lichaamstype geldt dat je vooral lekker moet experimenteren met badpakken van Amoena badmode, PrimaDonna of Roidal badmode met kleuren, prints en stijlen. Het kan helpen om een kleurenanalyse te doen om te weten te komen wat voor kleurtinten je het meest levendig maken.

 

Voor grote heupen

Wanneer we het hebben over brede heupen, dan zijn de heupen vaak breder dan de schouders en de taille. Dit lichaamstype wordt ook wel een peervorm genoemd. Als je op zoek bent naar een manier waarmee je jouw lichaam in balans kan brengen in zwempakken van PrimaDonna, dan kan je het beste op zoek gaan naar een outfit die een opvallend patroon of detail heeft aan de bovenkant. Denk bijvoorbeeld aan ruches. Door het broekje of het ondergedeelte rustig te houden, gaat er meer aandacht naar de bovenkant van jouw lichaam.

 

Buik bedekken

Soms kan het voorkomen dat je graag een badpakken of bikini’s van Roidal of Marie Jo Swim wilt hebben die jouw buik bedekt. De beste tip voor deze situaties, is door te kiezen voor

een bikini met een high-waisted broekje. Dit bedekt niet gelijk jouw hele buik, maar biedt wel net wat meer bedekking rondom de buik.

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *