Musthave trends voor het najaar 2017/2018

De blaadjes vallen langzaam maar zeker van de bomen, de temperaturen zijn flink gedaald en ook de collecties in de winkels (online en offline) veranderen zichtbaar. Kortom; het is tijd voor het najaar! Wie al even heeft opgelet heeft al een sneak peek mee kunnen krijgen van de diverse najaarstrends. Voor wie echter nog geen flauw idee heeft wat er dit seizoen in de (online) rekken hangt, is het aan te raden om even verder te lezen. Bekijk hier dé trends voor het aankomende najaar. Met een kortingscode, zoals eentje van deze website, krijg je extra voordeel op je winterse aankopen. Shoppen maar op Online fashion store wil je inspiratie en de laatste trends in de mode bijhouden? Volg dan deze Modeblog!

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen

Een van de prints die we terug zien in het najaar is de bloemenprint. Met een beetje geluk heb je al een paar items in je garderobe hangen met deze romantische print. Bloemetjes zijn namelijk een paar jaar terug ook helemaal hot en happening geweest en zijn daarmee een tijdloze print geworden. Voor het komende seizoen zien we voornamelijk een mix tussen grove bloemen en rozen voor de romantische touch. Daarnaast wordt de print niet alleen op een lieflijke manier gecombineerd met zachte looks maar juist ook met meer stoere outfits. Combineer een blouse met bloemenprint bijvoorbeeld met een te gek denim jasje of met een leren bikerjack.

Liefde voor lammy en faux fur

De bloemetjestrend kun je overigens ook goed combineren met de volgende trend: lammy en faux fur. Maak plaats voor prachtige lammy jassen in felle kleuren zoals warm rood en koel marineblauw en combineer deze met een paar bloemige items. Natuurlijk kun je ook ‘gewoon’ kiezen voor een lammy of een faux fur jas in een meer neutrale kleur, zoals zwart of beige. Wil je echter echt shinen dan is een felle kleur zeer aan te raden, aangezien dat helemaal hip is deze winter! Een dergelijke jas is overigens ook nog eens héél lekker warm, dus je hebt een win-winsituatie!

Spacen in zilver

Tot slot een hele opvallende trend die we zeker met je willen delen: de kleur zilver is helemaal terug van weggeweest. Wat betreft deze kleur kan en mag het niet gek genoeg. De kleur is perfect voor de feestdagen en is goed te combineren met een portie glitter of basic zwart. Kies bijvoorbeeld voor een mooi zilveren jurkje in combinatie met een glitterjasje, een fancy panty en een paar pumps. Of ga juist voor all black everything behalve een paar zilveren accessoires. Kies voor de stijl die het beste bij jou past met deze kleur. Combineer ze met een paar hoge laarzen  en je look is compleet.

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *