Sieraden set, dit kan je verwachten!

Een ring, een setje oorbellen, een ketting of een armband … wat moet je kiezen? Waarom zou je kiezen? Je kunt ook gewoon een sieraden set kopen! Niet alleen weet je zeker dat alle artikelen perfect matchen, dit soort sets worden soms met korting aangeboden. Wat kun je eigenlijk verwachten als je een sieraden set koopt?

Wat zit er in een sieraden set?

De samenstelling van deze sets kan verschillen, het zijn wel altijd items die je tegelijkertijd kunt dragen. Omdat er sieraden zijn die meer opvallen dan andere, zal de combinatie niet altijd hetzelfde zijn. Denk aan een opvallende ketting die niet mooi past bij een eveneens opvallende set oorbellen. Maar diezelfde oorbellen in combinatie met een armband kan wél werken, omdat de afstand groter is. Daarnaast is een armband een ‘asymmetrisch’ sieraad, terwijl zowel oorbellen als een ketting gecentreerd zijn op het lichaam. Maakt dat uit? Soms wel, en dat zijn het soort uitdagingen dat met een bijpassend sieraden set kopen een fluitje van een cent wordt.

Mag het iets meer zijn?

Het mag duidelijk zijn dat kwantiteit en kwaliteit lang niet altijd goed samengaan. We adviseren je om op te letten bij de keuze voor een sieraden set, het kan namelijk een truc van de verkoper zijn om de aandacht af te leiden. Wanneer een set opvallend goedkoop is, dan is er ergens op bezuinigd. In dat geval was je beter uit geweest met één hoogwaardig sieraad, in plaats van vier sieraden waar je eigenlijk niet warm voor loopt. Er zijn twee redenen om een sieraden set te kopen:

  1. Je hebt moeite om zelf een passend set samen te stellen, en kunt de juiste combinatie niet vinden. Met een compleet set weet je zeker dat alles op elkaar afgestemd is.
  2. Je draagt graag mooie sieraden maar de prijs kan flink oplopen. In plaats van concessies te maken met inferieure kwaliteit producten, koop je in één keer een hoogwaardig set waar je lang van zult genieten.

Wie koopt sieraden sets?

De meest voorkomende toepassing is voor bruiden tijdens een bruiloft, ook de bruidsmeisjes kiezen regelmatig voor passende sets. Dit is niet alleen prachtig om te zien tijdens de bruiloft, deze sieraden zijn later ook te dragen. Als mooie herinnering, maar ook gewoon omdat het prachtige sieraden zijn. Dit is een periode waarin er toch al veel kosten gemaakt worden, als je dan kiest voor duurzame accessoires kun je later flink wat besparen.

Ook per sieraad te gebruiken

Hier is een tip die juweliers liever niet prijsgeven, maar wij staan natuurlijk aan jouw zijde! Je kunt een compleet set sieraden kopen en ieder sieraad los gebruiken! Vooruit, dat is misschien een inkoppertje, toch zijn er veel mensen die zich trouw houden aan de ‘regels’ van sieraden dragen. Met één oorbel kun je een outfit wellicht uit balans brengen, maar een ketting of armband kun je dragen wanneer dit jou uitkomt. Door te mixen en matchen ziet niemand dat je eigenlijk een voordelig sieraden set hebt gekocht!

Je kunt kiezen voor modern of klassiek, subtiel of opvallend, goud of zilver, met of zonder steen. In alle gevallen ben je verzekerd van een perfecte match!

Bron: https://www.drksonline.com/

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *