Koop een bijpassende sieraden set om je outfit af te maken

armband, armbanden, fashion

Je hebt de hele dag geshopt om zo de perfecte outfit samen te stellen. Toch ontbreekt er iets … een mooi sieraad natuurlijk! Je kunt ook meteen een compleet sieraden set kopen. Dan bespaar je geld per artikel én je bent verzekerd van de perfecte match. Hier zijn vier tips om jouw outfit helemaal compleet te maken.

 

Beken kleur

Een grote vraag is altijd; goud of zilver? Los van de prijs is de kleurstelling heel anders. Goud is een warme kleur, terwijl zilver juist een koele kleur is. Als uitgangspunt kun je nemen dat gouden sieraden beter passen bij donkere kleuren, en dat zilver beter past bij lichte kleuren. Daarnaast staat goud vaak beter bij warme, verzadigde tinten als bruin, geel, oranje en rood, terwijl zilver juist het beste past bij koele kleuren als lichtblauw, violet en roze. Bij zwart kun je zowel goud als zilver matchen.

 

Casual chic

Bij een casual feestje zul je voor een ander sieraden set kiezen als bij een uitvaart. Stem jouw set af op de outfit en de gelegenheid. De kleding die je kiest zegt ook veel over je karakter. Zo kun je van elegant en strak houden, laat deze eenvoud dan ook terugkeren in ieder sieraad. Als je een meer extrovert persoon bent, dan mogen de sieraden ook meer opvallen. Denk aan brede armbanden, gekleurde stenen of aparte items zoals een choker. Uit praktisch oogpunt gezien is het verstandig om bij heftige dansfeesten op te letten met grote oorbellen of kettingen die makkelijk ergens achter kunnen haken.

 

Breng alles in focus

Wil je dat beeldige gezicht mooi naar voren laten komen? Kies dan voor statement oorbellen die de aandacht naar je gezicht trekken. Heb je een beeldschone halslijn of een vol decolleté? Dan kun je dit benadrukken met een opvallende ketting. Kies voor in het oog springende sieraden op plekjes waar je happy bent met dat specifieke deel van je lichaam, en leidt de aandacht af van de plekjes die je liever niet in de schijnwerpers zet. Korte kettingen doen niet alleen de nek maar zelfs het hele lichaam korter lijken, en andersom. Heb je lange lokken? Dan kan een tiara of een decoratieve haarspeld ook een optie zijn. Dit soort speciality items kun je doorgaans niet als onderdeel van een sieraden set kopen.

 

Ready for print

Hoe drukker de kleding, hoe rustiger de sieraden zullen zijn om in balans te blijven. Een uitzondering op deze regel is de bohemian look, waarbij georganiseerde chaos de standaard is. Verder kun je het mantra “opposites attract” aanhouden. Dit geldt bijvoorbeeld voor kleding met gedetailleerde prints, combineer deze met een sieraden set dat subtiele vormen en details heeft. Op een rustige outfit mag je best wat meer detail laten zien, anders wordt het geheel snel eentonig. Zakelijk is niet hetzelfde als saai, en kleurrijk kan ook heel stijlvol zijn. Maak gebruik van sieraden om de ‘harde kantjes’ van je outfit te halen, en zo balans te scheppen in het geheel.

 

Klein zwart jurkje?

Als verder alles faalt trek je een ‘little black dress’ aan, daar past eigenlijk alles bij. Dit is niet voor alle vrouwen en zeker niet voor alle mannen een oplossing, met één of enkele bijpassende sieraden sets kom je altijd en overal goed voor de dag.

https://www.drksonline.com/

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *