De ideale outfit voor je bruiloft

Je wilt er op jouw trouwdag net zo stijlvol uitzien als jouw partner. Als bruidegom, zullen alle gasten naar jou en jouw bruid kijken, dus je wilt er natuurlijk ook goed uitzien. Hulp nodig bij het uitzoeken van de ideale outfit? Onderstaande tips zullen je helpen om de beste outfit te kiezen.

#1 Je pak of tuxedo moet in de formaliteit passen.

Jouw kleding moet perfect zijn voor je huwelijkslocatie en samenhangen met de sfeer van het feest. Als je huwelijksfeest overdag of buiten het huis is, kun je casual kleding dragen. Als het in de avond is in een zaal of hotel, kies dan voor een donkerkleurige pak.

#2 Je kleding moet matchen met je partner.

Weet dat je bruiloft de eerste gelegenheid is om met je partner te schitteren, dus gaan jullie bespreken wat jullie zullen aandoen. Het is logisch dat je niet weet wat je bruid draagt, maar je wilt er zeker van zijn dat jullie kleding matchen. Opties die werken: een kanten jurk met een op maat gemaakt bruine pak, of een chique jurk met een grijze pak.

#3 Je lichaamstype moet het pak dicteren.

De sleutel tot goed kleden is je aanpassen aan je lichaamstype. Als je lang en slank bent, zullen de meeste pakken er goed uitzien. Probeer een pak met dubbele rij knopen, waardoor je er breder uitziet. Om af te slanken, probeer een getailleerd pak met een beetje naden in de taille om de indruk te wekken van een slankere silhouet.

#4 De pasvorm moet perfect zijn.

Zelfs het duurste pak op het rek zal er vreselijk uitzien en aanvoelen als het niet goed past. Je zou gemakkelijk moeten kunnen bewegen – doe veel wendingen, bochten en armbewegingen om ervoor te zorgen dat er voldoende mobiliteit is om te pronken met je dansvaardigheden. Ongeacht of je huurt of koopt, de meeste winkels passen de aankoop op maat aan.

#5 Je uiterlijk moet overeenkomen met je begeleiders.

Traditioneel dragen de bruidsjonkers kleding die hetzelfde is of lijkt op die van de bruidegom, maar het ligt geheel aan jou. Zelfs als je niet van plan bent om alle mannen in je bruiloftsfeest exact dezelfde kleur of pak te geven, is het belangrijk dat hun outfits in stijl matchen en passen bij die van jou. Matching eindigt niet alleen met de jongens, je hele bruiloftsfeest moet een samenhangende stijl hebben. Om dit te bereiken, probeer je je bruidsjonker stijl te koppelen aan die van de bruidsmeisjes

#6 Je accessoires zouden je apart moeten maken.

Nu iedereen bij elkaar past en gecoördineerd is, is het tijd om je accessoires te kiezen. Om een ​​absolute unieke look te creëren, moet je letten op de details. Maak dingen mooier en draag een speciale vlinderdas, vest, stropdas, herenschoenen van Van Bommel, buikband of manchetknopen in een andere kleur of stijl. Voor een luxe zaak, laat de bruidsjonkers elk een pak dragen met een zwarte vlinderdas en een zwart vest, terwijl jij een witte das en een wit vest draagt. Vrees niet om je persoonlijkheid in je outfit te injecteren. Koop je kleding vroeg, zo kun je je tijd en geld besparen. Onthoud dat je niets op het laatste moment moet gaan doen. Laatste moment dingen zijn heel erg duur en niet mooi!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *