5 sieraden trends voor komend jaar

Wil je jouw look verfrissen? Dan zijn nieuwe sieraden de perfecte manier om je look nieuw leven in te blazen. Moderne sieraden geven je outfit flair. Wij hebben dé sieradentrend voor komende jaar op een rijtje gezet! Direct meedoen met deze trends? Voor kwaliteit sieraden is 123Gold al jaren dé nummer 1 juwelier!

1. Enkelbandjes

Enkelbanden zijn anno 2019 weer helemaal terug van weggeweest. Wij verwachten dan ook dat enkelbandjes voor volwassenen en kinderen een van de meest trendy sieraden zijn voor komend voorjaar en zomer. Draag bijvoorbeeld een paar enkelbandjes voor extra textuur. Bij Asos hebben ze vele goedkope en trendy enkelbandjes en met deze kortingscode profiteer je van korting.

2. Lange oorbellen

Jarenlang waren simpele diamantjes als oorbellen erg populair, echter worden (extreem) lange armbandjes steeds populairder. Wij verwachten dat deze ook komend jaar steeds meer gedragen zullen worden.

3. Asymmetrie

Asymmetrie in je look is helemaal hot op dit moment! Kies voor asymmetrisch sieraden voor deze gewaagde trendy look. Kies voor verschillende oorbellen in ieder oor of draag in het ene oor een extra oorbel waardoor je asymmetrie creëert.  

4. Parels

Parels als sieraad zijn helemaal te gek en hip anno 2019. Van met parels versierde kleding tot parels als hoofddecoratie. Met parels kan je gemakkelijk een interessante touch toevoegen aan je look.

5. Pinkringen

Draag je wel eens een ring om je pink? Veel mensen dragen ringen om hun wijs- en ringvinger, echter is het helemaal hip om je pinken ook mee te laten doen in je ringenfeestje. Ringen zijn al jarenlang een populair sieraad, maar het dragen om je pink wordt nog te weinig gedaan. Dus waar wacht je nog op? Doe mee met deze sieradentrend en draag óók om je pink een mooie ring.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *