Witte T-shirts voor iedereen en altijd

Bijna iedereen heeft wel een aantal witte T-shirts in zijn kast liggen. T-shirts die gedragen worden onder truien en overhemden of tijdens een bezoekje aan de sportschool. Witte T-shirts zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en modellen. Zo heb je witte T-shirts met ronde hals maar ook met diverse soorten V-hals van ondiep tot zeer diep. Ook kan de stof waarvan witte T-shirts gemaakt worden verschillend zijn. Variërend van een stretch stof tot aan 100% katoen. Maar zelfs als je al kiest voor witte T-shirts van 100% katoen zal je nog veel verschil zien.

Er zijn veel soorten katoen

Er zijn namelijk veel verschillende soorten katoen. Katoen heeft erg veel prettige eigenschappen:

  • Laat vocht door. Katoen laat goed vocht door. Dit komt door de losse structuur waarmee 100% katoenen shirts mee geweven zijn. Het is daardoor luchtig en men zal er niet snel zweetvlekken in zien.
  • Behoudt goed zijn vorm: Doordat het weinig rekbaar is behoudt 100% katoen ook goed zijn vorm.
  • Het is sterk: Door de weving met 100% katoen is het zeer sterk en lastig kapot te krijgen.
  • Natuurlijk: Doordat het enkel katoen is, is het een natuurlijke stof. Er zitten weinig “chemische” stoffen in die kunnen zorgen voor uitslag.
  • Zachte stof: Katoen is over het algemeen een vrij losse weving. Daardoor is het T-shirt extra zacht.

De kwaliteit katoen van de witte T-shirts van ShirtsofCotton

Het merk ShirtsofCotton heeft witte T-shirts van 100% katoen. Maar wel katoen van de beste soort die er bestaat. Het katoen van de witte T-shirts van ShirtsofCotton voelt extreem zacht aan en is dun. Je zou wellicht denken dat een goede kwaliteit katoen dik is maar dat is niet waar. Hoe dunner het katoen hoe beter. Wil jij kwalitatief zeer goede katoenen witte T-shirts kopen, kijk dan eens in de webshop van ShirtsofCotton. Zodra je één van deze witte T-shirts aangehad hebt wil je gegarandeerd nooit meer een ander merk!

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *