Een tas als perfect relatiegeschenk

Een relatiegeschenk heeft natuurlijk als voornaamste doel om reclame te maken voor jouw bedrijf, maar daarnaast wil je natuurlijk ook dat het een functioneel geschenk is, zodat mensen het zo vaak mogelijk gebruiken. In dat geval kan je ervoor kiezen om een tas cadeau te doen als relatiegeschenk. Een tas kan je naar wens laten bedrukken met jouw merknaam en omdat een tas vaak goed van pas komt, is de kans groot dat het veel gedragen zal worden en op die manier zal je bedrijf veel naamsbekendheid krijgen.

 

Voordelen bedrukte tas

Relatiegeschenken dien je uit te delen op beurzen en evenementen om jouw merk te promoten en je wilt een zo groot mogelijk publiek er mee bereiken. Hiervoor is een bedrukte tas een uitstekend idee, want bijna iedereen kan wel een tas gebruiken. Voor een kort uitstapje naar de supermarkt of de bakker neem je al snel een gemakkelijke tas mee. Wanneer jij bedrukte tassen als relatiegeschenken geeft is de kans groot dat deze ook veel gebruikt zullen worden. Hierdoor is jouw merk voor een groot publiek zichtbaar en zal de naam sneller onthouden worden.

 

De tas laten bedrukken

Je wilt natuurlijk zo veel mogelijk reclame maken voor je bedrijf en daarvoor kan je het relatiegeschenk laten bedrukken. De voorziet de tas dan van jouw logo, tekst of slogan. Hoe opvallender de kleuren en het logo, hoe meer het zal opvallen en hoe meer indruk het dus zal achterlaten. Bij het bedrukken van een tas heb je meestal de keuze uit een aantal verschillende soorten tassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rugtasje, een handtas of schoudertas. Het is vaak zelfs ook mogelijk om grotere tassen te laten bedrukken zoals koffers of sporttassen. Al deze tassen zijn beschikbaar in een aantal kleuren, modellen en van bepaalde stof.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *