Fashion zomerkleuren 2018       

Zomerkleuren

Na een paar maanden van sobere en neutrale kleuren terug te vinden in onze kledingkast, kijken we zowel uit naar de eerste zonnestralen alsook een extra boost in onze kleding. Levendige kleuren, andere stoffen. Een verandering in onze kleerkast geeft ons meer inspiratie om te combineren. En meer inspiratie betekent meer beauty.

 

We vinden in de voorjaarstrend vooral een mengsel terug van felle kleuren zoals limoengroen en tomatenrood. Maar ook chocoladebruin doet het goed. Dit in combinatie met een fleurig accent. De trendkleur van deze zomer is wel groen, geel en paars.

Pastelkleuren zijn passé. Kies nu vooral voor felle, kleurige prints en zelfs glitter.

Glitter en kleur staat gelijk aan meer beauty.

Gevulde schouders mogen terug en ook ruches vinden we bij zowel jasjes als jurken.

 

Paars lijkt de zomerkleur te worden van 2018. En ook fel rood lijkt het heel goed te doen. Accessoires of een compleet rood pak. Je wordt een Eye catcher van formaat.

Met romantisch wit met of zonder kant kun je ook scoren.

Vind je je keuze niet meer tussen als die kleuren? Of weet je niet wat je moet combineren met welk kleur? Draag dan alles door elkaar!

Het leven is een grote regenboog. Een variatie van alle soorten kleuren door elkaar.

Val op. Deze zomer is niet besteed voor saaie muurbloempjes. Durf.

Wil je het toch wat braver houden, kies dan voor een rustiger kleur maar werk af met rode stretchlaarsjes.

 

Wie dacht dat kanariegeel enkel de catwalk van 1970 domineerde, is er helemaal naast. Combineer gele jurken, rokken of bloesjes met een accent van glitter. Geel is een opvallende, frisse kleur en komt prachtig uit bij een zonnige zomerdag.

 

De kleurentrend voor deze zomer heeft een waaier van mogelijkheden. Zoek naar felle en sprekende kleuren en je bent klaar om dit prachtige seizoen te trotseren.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *