De open dagen van het LCF

Het London College of Fashion organiseert het hele jaar door open dagen. Elke open dag richt zich op een bepaald niveau van de studie en meestal op een aantal van vergelijkbare onderwerpen. De onderstaande evenementen omvatten alle open dagen die momenteel zijn gepland, maar er kunnen in de toekomst ook evenementen komen, die nu nog niet zijn vermeld.

De open dagen voor cursussen voor niet-afgestuurden zijn in september, oktober en november en studenten moeten een aanvraag indienen om het volgende jaar deel te kunnen nemen aan de cursus. Onze open dagen voor postdoctorale studenten zijn van februari tot en met maart en studenten kunnen later in dat jaar een aanvraag indienen om aan de cursus deel te kunnen nemen. Wanneer de data nog niet zijn bevestigd, registreer dan jouw gegevens via het aanmeldingsformulier voor de cursus en wij zullen je op de hoogte stellen van toekomstige evenementen die mogelijk interessant voor je zijn.

Als je meer informatie wilt, kun je via het aanvraagformulier voor de cursus contact opnemen met een teamlid.

Je bent van maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 16:00 uur meer dan welkom om naar onze locatie aan de John Princes Street te komen om een gesprek  aan te gaan met iemand van het rekruteringsteam (vermijd de lunchpauze tussen 13:00 en 14:00 uur). Het is niet nodig om een ​​afspraak te maken en je kunt gewoon tussen die tijden langskomen. Helaas zijn we niet in staat om rondleidingen te geven en je kunt ook niet met cursusleiders, academici of huidige studenten in gesprek gaan omdat we dit alleen kunnen organiseren op open dagen.

Houd er rekening mee dat het recruteringsteam NIET bevoegd om portfolio’s van studenten te beoordelen, maar ze kunnen wel advies geven over de algemene inhoud van de portfolio en de presentatie. Helaas kunnen we buiten de open dagen geen rondleidingen op locaties van het LCF aanbieden. Bestudeer voorafgaand aan je bezoek op deze website de informatie over de cursus en noteer alle cursussen waarin je bent geïnteresseerd, zodat het team je beter kan helpen.

Geïnteresseerd in deze open dag of meeloopdag hbo in de mode? Contacteer ons dan

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *