Top 5 Fashionistaboeken

Als fashionista weet je alles van mode, haute couture , maar weet je ook alles van de mode wereld? Wil je graag boeken kopen over fashion? Lees hieronder onze tips!

3. The Devil wears Prada

Een typische klassieker van echte fashionista in pré. In het boek ‘The Devils wears Prada wil Andrea graag journaliste worden. Ondanks de vele sollicitaties komt ze niet aan het werk in de journalistiek, maar neemt ze baan als tweede assistente van de directrice van het magazine Runway. Al snel blijkt dat ze in de chaotische modewereld terechtkomt en de gekste en meest bizarre situaties meemaakt. Wil je gaan werken in de fashion? Dan is dit een van de leukste young adults boeken om mee te beginnen.

The Devils wears prada

Royality is hot: De nieuwe mode van Oranje

Droeg jij als kind ook altijd prinsessenjurkjes met een glimmende tiara? Het boeken van Els Smit gaat over de nieuwe mode van de Oranjes. In het boek wordt je meegenomen in de elegante en toch glamour-stijl van onder andere prinses Maxima.

 

Last but not least: Chanel

Ben jij een echte shop-aholic? Geen probleem, jij haalt overal inspiratie uit. Niet alleen uit Prada, maar ook uit inspiratiebronnen als Dior, Louis Vuitton, Alexander Wang, Diane von Furstenberg, Kate Spade, Marc Jabos en Burberry.

Het boek van Chanel is een ware traktatie voor modefans en inspirators. Chanel staat niet voor niks voor schitterend, prachtig en tijdloos. Er is geen twijfel mogelijk dat je als fashionista nog nooit van Chanel gehoord of geziend hebt. Het boek ‘Chanel’ gaat in op het modehuis en de privé-archieven. In het boek worden geniale ontwerpen onthult die vanaf de jaren 1920 zijn ontworpen door Coco Chanel.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *