Skinny jeans voor mannen en vrouwen

Tegenwoordig zijn skinny jeans helemaal een ding. Zowel mannen als vrouwen dragen skinny jeans terwijl dat vroeger niet het geval was. Vroeger waren skinny jeans alleen voor vrouwen, het was niet echt een ding voor mannen. Skinny jeans zijn nu echt mode en iedereen kan de broeken dragen. De meningen over skinny jeans zijn wel verdeeld, nog steeds zijn er mensen die het niet vinden passen bij mannen. Het is tegenwoordig in ieder geval niet raar meer om als man skinny jeans te dragen. Nu ook Hot off the press achter de mannelijke skinny jeans staat, moet je helemaal overtuigd zijn! De modeblog houdt je elke dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de mode. 

Soorten skinny jeans

Er zijn verschillende soorten skinny jeanszo heb je skinny jeans met scheuren en zonder scheuren. Ook zijn er skinny jeans voor mannen en voor vrouwen. De skinny jeans voor mannen zijn net iets minder strak dan die voor de vrouwen. Je hebt de ‘Baggy’ vormen. Deze skinny jeans zijn strak rondom de benen maar los bij de heupen.

De ‘Low Waist’ skinny jeans zijn lage broeken, met een korte rits en een broekrand net boven de heupen. En tot slot heb je de ‘High Waist’ skinny jeans. Deze combineren de mode van de hoge taille met de skinny trend. De jeans sluiten helemaal aan het lichaam aan, van de taille, waar de broek begint, tot aan de voet.

Vrouw bewusteloos door haar skinny jeans

Het dragen van skinny jeans kan risico’s met zich meebrengen als je niet de juiste maat hebt. Zo kwam een Australische vrouw daar achter door het dragen van een veel te kleine skinny jeans. Rond vier uur in de middag was de vrouw op haar hurken bezig met het schoonmaken van haar keukenkastjes. De vrouw had al door dat de jeans niet lekker zaten maar negeerde alle pijntjes.

Na het schoonmaken is ze buiten gaan wandelen, waarop ze bewusteloos op de grond viel. De vrouw heeft vier dagen in het ziekenhuis gelegen en de dokters beschreven het als een lastige situatie omdat de gehele broek moest worden.afgeknipt.

Zorg dus dat je bij de aankoop van skinny jeans de goede maat kiest! Het dragen van normale skinny jeans zal nooit zoiets heftigs veroorzaken. Toch is het wel belangrijk te weten dat er bepaalde gezondheidsrisico’s kunnen ontstaan voordat je skinny jeans wil aanschaffen. Beter een maatje te groot dan te klein bij de aanschaf van skinny jeans!

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *