kapper

Bezoek aan de kapsalon

Als je geen gebruik maakt van een thuiskapper dan bezoek je toch een keer per 2 maanden de kapsalon. Vrouwen met lang haar gaan een paar keer per jaar naar de kapper om weer het juiste model in het haar te krijgen en om de dooie punten te verwijderen. Vrouwen zijn meestal verzot op hun kapsalon. Dat is ook geen wonder. Een goede kapper zorgt dat een vrouw tevreden over zichzelf naar huis gaat. De wat oudere man vindt de kapper een noodzakelijk kwaad waar ze naar toe moeten! Jonge mannen hebben tegenwoordig meer kijk op kapsels. Ze weten meestal wel wat de looks op dat moment zijn en gaan ook graag naar de kapper om hun kapsel weer te laten verzorgen.

Knippen en nog veel meer

Een goede kapper kan niet alleen maar knippen maar heeft nog vele andere vaardigheden om het haar een geheel andere look te geven of weer in conditie te brengen. Je kunt in de kapsalon terecht voor;

  • Verven van het haar
  • Permanent en watergolf
  • Hairextensions
  • Highlights aanbrengen
  • Scheren en baard trimmen

De thuiskapper

De thuiskapper heeft dezelfde opleiding gedaan als een kapper die in de kapsalon werkt. Een thuiskapster heeft als voordeel dat ze geen duur pand hoeft te huren of kopen. Een nadeel is het werk in de avonduren. Voor de klanten makkelijk omdat ze overdag geen tijd vrij hoeven te maken. En ze kunnen gewoon thuisblijven. Wanneer een thuiskapster goed werk aflevert dan geeft dit mond op mondreclame. Een kapper aan huis heeft geen zaak waar ze reclame mee kan maken dus zij moet het hebben van het doorvertellen.

Aanverwante zaken

Een kapper zoals Salonspiegelbeeld.nl kan je informatie geven over shampoos en andere artikelen die nodig zijn om je haar in conditie te houden. Deze producten worden in de kapsalon verkocht en kunnen meteen mee worden genomen na je 2-maandelijkse knipbeurt. De haarverzorgingsproducten zijn vaak wel wat duurder dan bij een doorsnee drogist maar zijn meestal van hoge kwaliteit.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *