nectar zonnebrillen

Zonnebrillen van Nectar: Enjoy the sweet life!

Alhoewel we een zeer wisselvallige zomer hebben wat het weer betreft, komt af en toe de zon toch even lekker door. Een goede zonnebril is natuurlijk een must have fashion item het gehele jaar door. De zonnebrillen van Nectar veroveren in rap tempo de wereld, wat maakt deze brillen zo gewild?

Zonnebrillen gemaakt voor sportievelingen

Nectar is een merk dat zijn oorsprong vindt in de surf wereld. Qua prijs zitten ze net wat onder grote merken als Billabong en Quicksilver. Dit maakt de brillen in de surfscene zeer aantrekklijk, omdat je voor een betaalbare prijs een zonnebril van kwaliteit hebt.

Welke modellen zijn er?

Het merk richt zich voornamelijk op de bekende wayfarer zonnebrillen, die in zeer veel exotische kleurstellingen worden geleverd. Echter kun je ook veel andere modellen zoals ronde brillen vinden in de nieuwe Nectar collectie.

Wat maakt de brillen van Nectar zo goed?

De brillen zijn niet alleen gewild vanwege hun aantrekkelijke prijskaartje en opvallande kleuren. De zonnebrillen zijn samen met bekende surfers en sporters gemaakt, waardoor aandacht is gegeven aan een aantal belengrijke punten. We benoemen ze even kort:

Een eerste punt is dat de brillen vrijwel niets wegen. Dit is gedaan zodat je niet of nauwelijks door hebt dat je een zonnerbil draagt tijdens je sportieve activiteiten.

Ten tweede zijn de brillen gemaakt van een speciale stof die zich op den duur zal vormen naar de vorm van je hoofd. Op die manier blijft de bril altijd lekker zitten en zal deze bijna niet van je hoofd kunnen vallen.

Om even op te sommen..

Ben je dus op zoek naar een goede zonnebril voor je actieve zomerdagen? Dan raden we je aan om een Nectar zonnebril te kopen. Met een bril van dit merk ben je verzekerd van kwaliteit en loop je bovendien in stijl bij.

 

1 comment / Add your comment below

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *