Plak BH voor zekerheid bij elke gelegenheid

Eigenlijk mag een plak BH niet ontbreken in de lingeriecollectie van welke vrouw dan ook. Zo’n zelfklevende BH is namelijk dé oplossing voor outfits die verloren dreigen te gaan door uitgezakte decolletés, dreigende nipplegates of bandjes die onder een jurkje uit piepen. De plak BH is een onzichtbare BH die zekerheid en waardigheid biedt bij welke outfit dan ook.

 

Plak bh

Plak BH

Een zelfklevende BH is misschien even wennen, maar het biedt gegarandeerd mogelijkheden als je het eenmaal ervaren hebt. De zelfklevende BH bestaat uit twee cups die voorzien zijn van een plakrand onderaan beide cups. Plaats de onzichtbare BH op de juiste plaats op je lichaam met de plakstrips op je huid en je weet zeker dat je outfit extra opvalt. Zelfs de meest gewaagde outfit draag je met zekerheid door zo’n onzichtbare BH.

 

Oplossing

Veel vrouwen laten dat ene mooie jurkje toch maar in de winkel hangen of besluiten een vestje te dragen over hun gewaagde topje. Waarom zou je dat doen? Met een zelfklevende BH hoef je je nooit meer zorgen te maken over je decolleté en wat daar eventueel mee mis zou kunnen gaan. Een onzichtbare BH met twee plakstrips zorgt ervoor dat je de show steelt en bij elke gelegenheid vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen. De zelfklevende BH biedt een oplossing voor problemen met blote schouders, lage ruggen en diep uitgesneden decolletés. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en niemand ziet er iets van.

 

Eenmalig

Om zeker te weten dat je de hele avond mooi blijft, is het aan te raden een plak BH slechts één keer te gebruiken. De plakstrips werken prima, maar het is niet handig om ervan uit te gaan dat dit na verwijdering en opnieuw bevestigen nog zo is. Zorg er daarom voor dat je altijd een extra exemplaar in je tas hebt zitten en dat je na gebruik van je onzichtbare BH altijd een nieuwe pakt tijdens het volgende feestje. Je kunt dan vol zelfvertrouwen voor de dag komen en hoeft je geen zorgen te maken over hoe je beweegt. Makkelijker kan haast niet.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *