Voorlopig geen winkel van Carolina Herrera in Nederland

De geplande opening van deze winkel, die gepland stond voor september, is gecancelled. Als reden noemt het modemerk onverwachte externe factoren. Volgens de Nederlandse pr-agent zijn deze factoren positief van aard. Door de extreme groei van het merk willen zij zich eerst gaan richten op de landen waar zij booming zijn, alvorens nieuwe markten te betreden.

Voorlopig zal het merk zich vooral gaan richten op Azie en het Midden Oosten. Nederlandse fashionista’s zullen daarom nog even geduld moeten hebben. Want wanneer het merk naar Nederland komt is nog niet bekend. Het merk is populair in Nederland en het hoopt dan ook snel met positief nieuws te kunnen komen over een mogelijke nieuwe winkel.

Wie toch in het bezit wil komen van een echte Carolina Herrera zal daarvoor een stuk moet reizen of het kledingstuk online moeten bestellen. Een groot aantal Amerikaanse webwinkels bieden internationale verzending aan, al moet hier soms diep voor in de buidel getast worden. Maar de meeste modeliefhebbers hebben dat over voor een prachtig pareltje uit de collectie van deze populaire ontwerpster.