Jumpsuits, weer helemaal hip!

Als je op zoek bent naar een outfit die te combineren is met vrijwel alles, kies dan voor jumpsuits! Heerlijk om te dragen, ontzettend comfortabel, en ideaal voor deze zomer. Leuk om te dragen naar het strand, een festival of zelfs naar een net zakendiner.

Combineer dit hippe kledingstuk met een jasje voor een chique uitstraling, met sandalen voor een zomerse look of ga helemaal los met hippe accessoires als een felle riem of grote zonnebril. Het mooie aan een jumpsuit is dat je het eigenlijk met alles kunt combineren!

En wist je dat je een jumpsuit zelfs met een maatje méér erg goed kunt dragen? Een jumpsuit maakt niet alleen langer, maar ook slanker. Kies voor zwart en maak de outfit af met een opvallende tailleriem. Voor wat meer volume kun je kiezen voor een felgekleurd jumpsuit gemaakt van dunne materialen als linnen of zijde. Heerlijk voor een warme zomer!  En een mooie outfit hoeft helemaal niet duur te zijn. Niet alleen scheelt het geld, want je hoeft maar 1 kledingstuk te kopen, ook heeft bijna elk kledingmerk wel een jumpsuit in de collectie. Van NewYorker tot Zara, van Supertrash tot Diane von Furstenberg. Zo vind je altijd de perfecte outfit voor jouw portemonnee.