Model Lily Cole begint eigen sieradenlijn

Voor veel modellen is de overstap naar een eigen kleding- of sieradenlijn een logische vervolgstap in hun carrière.  Ook topmodel Lily Cole heeft haar eigen sieradencollectie op de markt gebracht. Deze collectie ontwierp zij speciaal voor het goede doel.

De opbrengsten van de verkoop gaan volledig naar het WWF en Sky Rainforest Rescue. Van de laatste organisatie is Lily Cole zelf ook ambassadeur. Alle sieraden in deze juwelenlijn zijn duurzaam geproduceerd en gemaakt van wild rubber, dat gewonnen wordt uit bomen zonder een bedreiging te vormen voor het regenwoud.

En model Lily Cole is niet slechts het gezicht van deze campagne, ze was nauw betrokken bij het hele proces. Zo was zij aanwezig bij het rubbertappen in Brazilië en hield zij zich bezig met het ontwerpen van de sieraden. De collectie bestaat dan ook uit stijlvolle kettingen, ringen en armbanden, die misstaan bij een zomerse outfit. Toch zal het een behoorlijke uitdaging worden om zo’n exclusief sieraad in je bezit te krijgen. De collectie is namelijk helemaal uitverkocht!