5 zomerkleding tips voor heren

Man with Sunglasses Sitting on the Floor Beside a Skateboard

In de zomermaanden de juiste outfits uitzoeken, het is voor menig man een probleem. Pak je de nette korte broeken uit de kast of houd je het nog even bij een lange broek? Welke kleuren zijn geschikt voor dit zomerse weer? Als jij ook even door de bomen het bos niet meer ziet kunnen deze vijf tips je een heel eind op weg helpen. 

1. Draag lichte kleren

Meteen een zomerse vibe aan je outfit geven? Draag dan lichte kleren. Vooral kleding in lichte en zachte kleuren zullen geheid zomers overkomen. Daarnaast is het ook fijn voor jezelf want lichte kleuren zorgen ervoor dat je het niet te warm krijgt. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je gaat zweten in de hete temperaturen. 

2. Draag lichte stoffen

Over het voorkomen van zweten gesproken, probeer in de zomermaanden dikke stoffen te vermijden. Draag korte broeken en linnen overhemden. Deze zullen heerlijk koel blijven. Wil je toch liever iets meer gekleed aan? Ga dan voor een chino of een lichte jeans. 

3. De zomerschoenen

Elke outfit wordt natuurlijk compleet gemaakt door de perfecte schoenen, vooral in de zomer. Om die zomerse uitstraling te creëren kun je voor loafers, sandalen espadrilles maar ook voor witte sneakers gaan.

4. Niet alleen een shirt

Een mooi wit shirt kan zeker nooit kwaad, maar wordt op den duur ook wel een beetje saai. Probeer daarom ook andere bovenkleding uit zoals een polo of een overhemd. Zo laat je zien dat je nadenkt over wat je aandoet en dat je stijlvol bent. In de Genti webshop vind je een uitgebreid assortiment nette zomerkleding voor heren.

5. Draag altijd onzichtbare sokken

Bij elke zomerschoen die jij draagt moet je ervoor zorgen dat je sokken niet zichtbaar zullen zijn. Het staat anders namelijk heel raar onder je nette korte broeken. Om je sokken onzichtbaar te maken kun je sokken aan doen in de kleur van je schoenen of extra sneakersokken te kopen. 

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *