De charmante jurken met karakter.

woman catching bag on top

De wintertrends van 2020/2021 is zo ruim. Deze winter is alles mogelijk. Kies je voor een mix van leer met prachtige denim? Of juist een combinatie van felle kleuren en vintage. Prachtig, alles kan.

The must haves van deze winter; de Geisha jurk en de Aaiko jurk. Deze twee prachtige jurken mogen, deze winter, zeker niet ontbreken in jou kledingkast!

Met een Geisha jurk of een Aaiko jurk zit je deze winter goed. Het zijn modieuze en charmante jurken die met de tijd meegaan. Door te kiezen voor één van deze twee jurken kom je stijlvol de winter door!

Maar welke jurk past nou het beste bij jou? Kies jij voor een Geisha jurk óf een Aaiko jurk?
De Geisha jurk is een eeuwenoud kledingstuk. Dit maakt de jurk charmant. De Geisha jurk staat ook bekend om zijn mix van stoer en vrouwelijk, met bijzondere details en mooie prints.
De Aaiko jurk is een jurk met karakter. Bij het dragen van een deze jurk draag je niet zomaar een kledingstuk. Je draag een mooie jurk die staat voor integer en onafhankelijke vrouwelijkheid met een uniek karakter.

Natuurlijk moeten we de enkellaarzen niet vergeten deze winter! De trend is net zo ruim als de kleding trend. De enkellaarzen zijn weer terug. Je kan denken aan de Chelsea boots, motor boots, cowboy boots of juist de klassieke enkellaarzen met hak. Keuze genoeg. Maar gaan we het hebben over de kleur? Dan zit je vooral goed met de donkere kleuren. Denk hierbij aan zwart, donkerblauw of cognac.

Hoe denk jij over de wintertrends van 2020/2021? Welke trend is jou favoriet? Zelf heb ik een zwak voor jurken. Daarom ben ik heel blij met de jurken trend.

Mijn ideale outfit? Ik zou mijn outfit combineren met een prachtige leren jack en motor boots. Dan straal ik letterlijk stoer, vrouwelijk, charmant en onafhankelijkheid uit. Waarbij mijn Geisha jurk en/of Aaiko jurk the finishing Touch is.

Zie jij mijn outfit ook zitten? Of kies je juist voor iets anders? Genoeg keuze in ieder geval.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *