hipste schoenenmerken

Dit waren de hipste schoenenmerken van 2019

Iedereen wilt hippe schoenen dragen en goed voor de dag komen met een trendy outfit. De meeste mensen zijn stiekem wel gevoelig voor de laatste modetrends. Ook als het gaat om schoenen dan is het merk erg belangrijk. Bekende merken staan garant voor een goede pasvorm en comfortabele schoenen. Twijfel je tussen meerdere schoenenmerken? Wij hebben de populairste merken van 2019 voor je op een rijtje gezet!

Vans

Dit hippe schoenenmerk wordt al jarenlang gedragen door jongeren. Van orgine is dit een merk voor skaters, maar de gympen worden tegenwoordig door veel jongeren gedragen. Vans schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. De old-skool Vans zijn nog altijd het populairst. Maar er zijn nog veel meer hippe modellen, benieuwd? Bekijk hier de hipste Vans modellen.

Nike

Als je in het hedendaagse straatbeeld om je heen kijkt naar het verschillende schoeisel, dan kom je al gauw tot de conclusie dat Nike een van de meest gedragen schoenen merken is. Vooral de Nike Air Max modellen zijn al jaren enorm populair. Waar ze vroeger hip waren bij gabbers zijn ze nu populair bij een veel bredere doelgroep. Deze schoenen staan bekend om de uitstekende pasvorm en fijne zool.

Nubikk

Van dit merk heb je misschien nog nooit gehoord. Nubikk is een jong merk dat vooral bekend staat op de sportieve sneakers en robuuste boots. De populariteit van Nubikk is in 2019 erg gegroeid. De verwachting is dat dit jonge en hippe merk het ook in 2020 goed gaat doen. Nubikk staat bekend om schoenen die eigenlijk voor iedere gelegenheid wel geschikt zijn.

Dr. Martens

Dit Nederlandse schoenenmerk is ├ęcht de hit van 2019. Het merk staat bekend om de grove laarzen die ook erg stevig zijn. Het design van de laarzen is erg origineel en is ontworpen voor postbodes, fabrieksarbeiders en politieagenten. De hype van Dr. Martens is begonnen bij punk en hardrock meiden. Tegenwoordig kent ieder modemeisje het merk en worden Dr. Martens schoenen gedragen onder vrijwel iedere outfit.

Online schoenenwinkel

Ben je op zoek naar een nieuw paar schoenen? In de webshop van Durlinger vind je een ruim assortiment aan hippe schoenen van bekende merken. Het aanbod is enorm groot, waardoor er voor iedereen wel een passend paar schoenen te vinden is. Ook hebben wij regelmatige SALE voor de liefhebbers van schoenen in de aanbieding!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *