Tips voor shoppen tijdens de feestdagen!

De decembermaand is vaak een dure maand. Niet alleen gezien de enorme lijst cadeautje die je moet inkopen, maar ook omdat jij er tijdens de feestdagen natuurlijk op en top uit wilt zien. Daarom geven wij je graag wat handige tips voor al je inkopen tijdens de decembermaand waarmee je zoveel mogelijk tijd én geld bespaart!

Tip 1 – Onderzoek acties

Doe vooraf goed onderzoek naar de verschillende acties bij webshops en winkels. Pak je cadeaulijstje erbij en check waar alles te vinden is. Probeer zoveel mogelijk bij één winkel of webshop te kopen, zodat je tijd bespaart. Kijk voor je kerstoutfit bijvoorbeeld eens bij vtmode.nl. Zij bieden super mooie merkkleding en hebben altijd toffe kleding in de aanbieding.

Tip 2 – Plan je route en bookmark je inkopen

Heb je alle adressen voor je december inkopen in kaart gebracht? Plan dan de efficiëntste route van winkel naar winkel. Zorg ervoor dat je de belangrijkste inkopen al ruim op tijd hebt gedaan, want het is DRUK in alle winkels. Ga je online inkopen doen? Bookmark gedurende de decembermaand de pagina’s van producten die je wilt hebben en plaats ze op tijd in je winkelmandje. Net voor de kerst zijn de levertijden vaak een stuk langer vanwege de drukte!

Tip 3 – Maak het leuk voor jezelf

Het doen van kerstinkopen moet vooral ook een beetje leuk zijn. Bestel je vanachter je computer? Zet dan een leuke kerstplaylist op en kom alvast helemaal in de kerststemming. Ga je de stad in? Neem ook de tijd voor een lekkere warme chocomel tussen het shoppen door.

Nu staat niets je nog in de weg om tijdens de decembermaand als je cadeaus én je outfit zonder stress in te kopen. Shop ze!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *