carnaval kleding

Stel de leukste carnavalskleding samen

Het carnavalsseizoen is begonnen! Dat betekent veel alcohol drinken, je zorgen vergeten en een hoop lol maken. Voor velen is het ook vooraf lastig om een leuk outfit te bedenken. Wil je wel of geen pruik op? En hoeveel wil je maximaal uitgeven? Hieronder worden de trends besproken voor het bestellen van carnavalskleding voor 2020 en lees je 3 tips voor een goedkope outfit.

  1. Kan je je feestkleding ook buiten Carnaval dragen?

 

Steeds vaker zie je carnavalskleding terugkomen die je ook buiten deze feesttijd kan dragen. Zo worden er veel luxe jassen gekocht, mede voor buiten deze feesttijd. Ook zie je steeds vaker maatpakken terugkomen met allerlei grappige stippen erop. Wellicht is het leuk om het tijdens een fout ‘zeroosfeestje’ te dragen?

  1. Inspelen op de actualiteit

 

Tien jaar geleden kocht men gewoon een aantal nonnenpakken, ridderpakken en dierpakken. Tegenwoordig speelt men steeds meer in op de actualiteit. Twee jaar geleden zag je veel mensen verkleed als Donald Trump. Aankomend jaar zie je waarschijnlijk veel jongeren die verkleed willen gaan als de hoofdrolspelers van El Casa del Papel. Veel ondernemers houden de trends dan ook nauw in de gaten.

  1. Carnaval wordt steeds netter

 

Oude kleding aantrekken en het versieren met spuitbussen en andere accessoires zie je steeds minder terugkomen. Steeds meer jongeren kiezen voor luxe pakken, zoals een Peaky Blindersoutfit. 

Bij het kopen van deze pakken ben je al gauw meer dan vijftig euro kwijt. Zeker als je het maar een keer draagt is dit toch een fors bedrag. Hieronder lees je daarom tot slot 3 tips om voor weinig geld een leuk pak te kopen:

Wat heb je zelf nog in de kast?

 

Is het de eerste keer dat je carnaval gaat vieren? Of heb je dit wel eens vaker gedaan? Bij het laatste is het slim om te kijken wat je zoal in de kast hebt liggen. Misschien denk je dat je niks geschikts in huis hebt liggen, maar haast iedereen heeft wel eens vergeten spullen in huis liggen. 

Bestel tweedehands carnavalskleding!

 

Heb je al weleens gekeken op Marktplaats of Tweedehands.nl? Je vindt daar leuke carnavalskleding voor weinig geld. Bovendien kan je altijd afdingen! Controleer wel altijd of de kleding er schoon en netjes uit ziet. Het is zeker aan te raden om tweedehands kleding te kopen, want het wordt toch vies! 

Goedkope webshops

 

Uiteraard heb je de mogelijkheid om je carnavalskleding voor 2020 te bestellen bij een goedkope webshop. Met name het moment waarop je kleding koopt speelt een rol bij het kopen van je ideale outfit. Naarmate carnaval dichterbij komt gaan de prijzen namelijk steeds hoger liggen. 

Bij het kopen via een webshop is het verstandig om online de reviews te lezen. Heeft het bedrijf wel echt goede beoordelingen? Bij drie sterren of minder weet je dat er veel geklaagd wordt. Tot slot moet je kijken of de webshop een keurmerk heeft, zoals Webshop Trustmark. Hierdoor weet je of de webshop de consumentenbelangen hoog in het vaandel heeft staan! 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *