De 5 hipste sneakers van deze zomer!

Het is weer bijna zomer. En elke sneakerliefhebber weet drommels goed dat een nieuw seizoen ook vraagt om een nieuwe sneaker! Welke sneakers doen er nou écht toe deze zomer? Om het voor jullie ietsje makkelijker te maken keken we samen met de kenners van theSneaker.nl in de glazen bol, en stelden we de onderstaande top 5 samen. We garanderen je dat je met deze sneakers aankomende zomer absoluut niet de fout in kan gaan!

Nike Cortez

De Cortez uit 1972 was misschien wel het eerste succes van Nike. Hardlopers wonnen er olympisch goud op –  comfortabel is ‘ie dus zeker – en niet veel later omarmde ook de hiphop scene van Los Angeles het model. Beroemd om haar eenvoud: het simpele design maakt deze schoen tot een tijdloze klassieker. Recentelijk opnieuw uitgebracht in deze fraaie original colorway!

Eytys Mother Kendo

Eytys is een klein sneakermerk uit Stockholm. Dit model ‘Mother Kendo’ zou je kunnen zien als een update van de old school Vans Era: net ietsje luxer, en naar onze mening net ietsje fraaier. Moeilijk  online te verkrijgen, dus je moet wel even goed speuren – maar dan ben je ook helemaal klaar voor de zomer!

Adidas NMD

De NMD mogen we inmiddels best een klassieker noemen, en is ook deze zomer nog helemaal je van het. De schoen is inmiddels verkrijgbaar in veel fraaie kleurencombinaties, maar onze favoriet is nog steeds de combo zwart-blauw-rood-wit. Ideaal voor de zomer: de sneaker staat erg tof onder een korte broek!

adidas nmd

Filling Pieces Runner Low Fuse 3.0

Filling Pieces is een oer-Hollands merk! Wat het merk zo bijzonder maakt is dat het merk zich in een overvolle markt vol met merken die elkaar na-apen zichzelf toch heeft weten te onderscheiden met eigenaardige, unieke en aantrekkelijke designs!

Adidas Superstar

De Adidas Superstart behoeft natuurlijk geen introductie. De iconische sneaker uit 1969 staat al jaren aan de top, en is ook deze zomer een prima keuze. Op theSneaker is de schoen te verkrijgbaar in welke kleur je je ook maar kunt voorstellen.

adidas superstar

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *