SuperTrash het favo merk voor elke fashionista

Het merk SuperTrash is de afgelopen jaren van een Nederlandse start-up uitgegroeid tot een internationaal succesverhaal. Zakenvrouw en oprichter Olcay Gulsen begon in 2004 met het merk Supertrash maar is inmiddels al meerdere awards en meer dan 2000 verkooppunten verspreid over de wereld verder.

SuperTrash is bedoeld om luxe kleding bereikbaar te maken voor vrouwen zodat zij op kunnen laten zien dat ze zelfzeker en onafhankelijk zijn. Het is dan ook erg stijlvol en staat voornamelijk bekend om de jurkjes, tops en broeken die zij verkopen. Helaas staan ze niet bekend om de goedkope prijzen.

Pak die sale!

Juist daarom is typisch dit merk dat thuis hoort op de outlet van Fashionablesale.nl. Merken zoals SuperTrash zijn momenteel erg populair en bieden veel leuke items zoals laarzen, shirtjes en broeken aan maar zijn vaak toch aan de prijzige kant. Wanneer de items die je in de nieuwe collecties ziet dan eindelijk worden afgeprijsd, ben jij ze al uit het oog verloren. Wij zorgen er dan juist voor dat deze producten net weer even terug onder de aandacht komen. Hiermee zorgen wij ervoor dat we de bereikbaarheid van SuperTrash voor jou doordat jij kan meegenieten van de mooie kortingen die de sale met zich mee brengt.

Fashionablesale.nl zorgt dat er dus vanaf nu voor dat alle kleding van SuperTrash die online in de uitverkoop van onze aangesloten webshops worden aangeboden, worden weergegeven. Zo heb jij wel altijd de toffe nieuwe SuperTrash outfits, maar betaal je nooit te veel!

1 comment / Add your comment below

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *