Genomineerde Grazia Fashion Awards 2014 bekend

Het mode en lifestyle tijdschrift Grazia houdt elk jaar de Grazia Fashion Awards. Ook in 2014 staat het weer op het programma. Inmiddels heeft het blad de genomineerden bekend, er zijn dertig genomineerden in zes verschillende categorieën.

Categorieën
Op 9 december worden in Amsterdam prijzen uitgereikt in de volgende categorieën;
– Fashion Stylist Award
– Fashion Hair Award
– Fashion Stylish Man Award
– Fashion Forward Award
– Fashion Beauty Style Award
– Fashion Style Award

Genomineerden
Renate Verbaan, Sharon Doorson, Linda Tol, Kim Feenstra, Georgina Verbaan, Geraldine Kemper, Jan Kooijman, Manuel Broekman en nog vele anderen zijn genomineerd voor de Grazia Fashion Awards 2014. In het nieuwe nummer staan alle genomineerden.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *