Geen prêt-à-porter meer voor Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier zal over een ruime week zijn laatste collectie prêt-à-porter tonen op de modeweek in Parijs. De ontwerper geeft aan zich volledig te willen storten op couture en ziet het stoppen met zijn prêt-à-porter lijn als een nieuw begin. Een begin zonder beperkingen aan zijn creativiteit.

Via jeanpaulgaultierparfum.nl

Haute couture
JPG geeft aan zijn creativiteit wel kwijt te kunnen in zijn couturestukken.  “We zien dat de wereld van prêt-à-porter aanzienlijk is geëvolueerd. Door commerciële beperkingen en het hectische tempo waarop collecties elkaar volgen, is er geen artistieke vrijheid. Ook is er geen tijd om nieuwe ideeën te vinden en te innoveren.” Aldus Gaultier.

Dit las ik op Fashionunited.nl

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *