Naar de ‘engelen’

Je kan natuurlijk een avondje naar de bios, naar het theater, naar de kroeg of een restaurant als je een avondje uit wilt. Wat je ook kan doen is op 2 december naar Londen gaan.

Daar kan je namelijk gaan kijken naar de befaamde Victoria’s Secret-show, die voor het eerst in Londen is in plaats van in New York. Het enige wat je hoeft te doen is een ticket kopen en een vlucht boeken, simpel toch?

Bron: NYdailynews.com

Tickets

Verwacht overigens niet dat je er met een €20 early bird ticket komt. Nee, wil je naar Victoria’s Angels kijken dan mag je  £9,995 neerleggen, wat €12.500 is. Als je er dan toch bent dan moet je natuurlijk ook even de afterparty meepakken. Dat kost je nog eens 2.000 (bijna €2700) extra. Maar ach, dan ben je wel aan het feesten met de modellen en de acts van de show.

Als dat je allemaal nog niet genoeg is kan je er nog een paar extra’s bij boeken. Denk aan een 5-sterren hotel, een limo voor je vervoer en diners bij de meest chique restaurants.

Front row seats.

Wat natuurlijk ook kan is thuis op de eerste rij zitten. Op je eigen bank, met je eigen hapjes en drankjes en zonder dat je je spaarrekening hoeft leeg te trekken.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *