Bijzondere modeshow tijdens New York Fashion Week

Geen luxe materialen, maar plastic zakjes, papieren verpakkingen en servetten sierde de catwalk tijdens de modeshow van broodjeszaak Subway. De bekende keten organiseerde voorafgaand aan de show een wedstrijd waarbij designers de kans kregen om hun creatie te showen tijdens dit belangrijke mode evenement.

De ontwerpers moesten zich aan één belangrijke regel houden: ze mochten alleen materialen gebruiken die afkomstig zijn uit de restaurants. Vier ontwerpers gingen met deze opdracht aan de slag en creëerde stuk voor stuk bijzondere items die enthousiast werden ontvangen door de aanwezige fashionista’s. Designer Danili Gabrielli werd na de show als winnaar aangewezen. In twee weken had hij de mooiste creatie gemaakt van materialen die te vinden zijn in de populaire broodjeszaak.