Wat behoort er tegenwoordig tot fashion?

Binnen de kledingbranche zijn tegenwoordig erg veel verschillende producten te vinden. Zelfs zoveel dat de meeste mensen geen idee meer hebben wat nu wel fashion is en wat niet. Hieronder zullen een aantal fashiontips behandeld worden.

Opvallende jurken
Het is een modetrend om opvallende jurken te dragen. Hierbij kun je denken aan felgekleurde jurkjes of jurken met opvallende prints erop.

Nagellak & Oorbellen
Net als jurken, is het ook erg gebruikelijk om opvallende accessoires te gebruiken. Felgekleurde nagellak, oorbellen met meerdere verschillende frutsels eraan, lange of korte kettingen met steentjes en scherpe punten. Alles kan tegenwoordig gedragen worden. Voor opvallende accessoires of naggellak kun je hier klikken.

Fringe bikini
Voor de dames is er een duidelijke trend gezet. Er is sinds afgelopen jaar een nieuwe bikini op de markt gekomen, de fringe bikini. Deze bikini heeft het aantal verkopen van alle andere bikini’s overtroffen. De fringe bikini is in allerlei kleuren te verkrijgen, van fel groen tot zwart. Er is dus altijd wel een fringe die bij jou past!

Korte zwembroeken
Sinds de afgelopen 2 jaar is het onder de mannen weer een trend om korte zwembroeken te dragen. Vroeger was het normaal om jezelf in een speedo op het strand te vertonen, een aantal jaren later werd je uitgelachen en moest je een zwembroek tot (en soms zelfs over) je knieen hebben. In 2012 kwam de korte zwembroeken trend al weer iets meer terug maar sinds 2013 is de trend weer volledig terug. Veel mannen vertonen zich niet in speedo’s maar in zwembroeken tot ver boven de knie.