dames sneaker trends 2020

Dit zijn de dames sneaker trends van 2020

Sneakers zijn tegenwoordig veel meer dan sportieve schoenen. Waar vroeger enkel sneakers gedragen werden naar de sportschool zijn het nu ware fashion items. Sneakers zijn erg stijlvol, passen onder vrijwel iedere outfit en hebben ook nog eens een aangenaam draagcomfort. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. 

De laatste jaren hebben de sneakers een ware evolutie meegemaakt. Van simpele sportieve schoenen tot ware fashion items. In het assortiment dames sneakers vind je tegenwoordig dan ook veel verschillende modellen. Ieder jaar zijn er weer nieuwe sneaker trends. Ook voor dit jaar hebben we weer de nodige trends gespot. Lees hieronder welke sneaker modellen in 2020 enorm populair zijn.

Sneaker trend 1: Retro sneakers

De afgelopen jaren is “retro” helemaal hip. Ook als het gaat om sneakers dan zijn “gouwe ouwe” modellen enorm populair op dit moment. Denk bijvoorbeeld aan de retro modellen van Adidas, Nike, Reebok, Puma, Converse en noem zo maar op. Alle modellen uit de jaren ‘80 en ‘90 zijn dus erg trendy, maar ook modellen die afgeleid zijn van deze retro modellen zijn razend populair.

Sneaker trend 2: Platform sneakers

Platform sneakers zijn ideaal voor dames die niet zo groot zijn en zonder hakken te dragen toch langer willen lijken. Platform sneakers zijn namelijk modellen met een extra dikke zool. Met deze sneakers loop je er niet alleen trendy bij, maar smokkel je er ook een paar centimeters bij.

Sneaker trend 3: Minimalistische sneakers

In 2019 waren felle kleuren enorm populair. Voor komende zomer geldt dat minimalistische sneakers erg gewild zijn. Deze sneakers kunnen niet wit genoeg zijn en hebben een minimalistisch design. Een model dat perfect past bij deze dames sneaker trend zijn de Stan Smiths van Adidas.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *