Dit festival seizoen helemaal terug: de hippe regenjas

De zon laat zich weer wat langer zien en het kwik komt langzaam omhoog. De tekenen dat het festival seizoen weer is geopend. Toch weten we het allemaal; in Nederland kan op het ene moment de zon schijnen en op het andere moment de regendruppels met bakken uit de lucht vallen. Laat de dag niet verpesten door een beetje regen en bescherm jezelf met een hippe regenjas. En dan hebben we het niet over een lelijke 50 cent poncho, nee, deze jassen maken een outfit helemaal af. Lees hieronder bij welke festival outfits dit niet mag ontbreken.

Biker style

De biker style is een van de stoere festival outfits. Met deze outfit straal je rock ’n roll uit, de rebelse babe. Deze outfit kenmerkt zich door leer, studs en een bandana. Van onder naar boven style je deze outfit door: te kiezen voor stoere boots, een leren broekje of rokje en een T-shirt van een bekende rockband. Deze look maak je af met een bandana, donkere zonnebril en natuurlijk een biker regenjas.

Floral style

Als je gek bent van printjes, en dan vooral printjes van bloemen is dit de style die bij jou past. Deze outfit kan je op allerlei manieren samenstellen. Vrolijke gympen, een leuke spijkershort en een topje met bloemenprint of een floral jurkje met bloemenkrans. Het maakt allemaal niet uit, als er maar bloemen aanwezig zijn. Gelukkig zijn er ook regenjassen met bloemenprint die perfect bij deze style passen.

Hipster style

Zijn de jaren 90 helemaal jouw ding dan ga je voor de hipster style. Kleine zonnebrilletjes met baggy white wash jeans en aanwezige gympen met hoge sportsokken, natuurlijk inclusief buideltasje om de festivalmuntjes in te bewaren. Als jij van deze omschrijving alleen al kippenvel krijgt dan is dit de festival style waar je voor moet gaan deze jaar. Eigenlijk elke regenjas in velle kleur kan deze outfit afmaken.

Boho style

Lange jurken of rokkend waaiend in de wind. Bij deze style kunnen je gaan voor drukke printjes of minimalistisch in aardetinten. Als het maar lang is en kan waaien in de zomerse bries. Accessoires maken deze outfit helemaal af; armbandjes, oorbellen en kettinkjes. Als ergens een veer terugkomt dan is deze outfit compleet. Oja, en natuurlijk een lange regenjas.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *