Evergreen herensokken mode tips

Het grote verschil tussen dames en herenmode is denk ik wel dat herenmode veel minder vluchtig en veranderlijk is dan damesmode. Dat is wel een voordeel aan herenmode. De tips die we geven zullen immers dan al snel evergreen zijn. In dit artikel willen we de meest fundamentele tips delen als het gaat om kiezen van sokken of kousen.

De eerste tip is om de juiste sok te vinden voor de juiste gelegenheid. Bijvoorbeeld wanneer je een korte broek draagt, omdat het warm weer is, dan kun je beter kiezen voor sneakersokken, dan normale kuiten lengte sokken of erger nog kniekousen. Met name die laatste is echt een mode flater. Gelukkig zien we dit vrijwel nimmer in de praktijk. Maar toch goed om te benadrukken. Mannen tenzij je op het voetbalveld sta, combineer onder geen beding shorts met kniekousen. Enfin, sneakersokken zijn dus de voor hand liggende keuze wanneer het korte broeken weer is. Goede sneakersokken merken zijn Falke, Burlington, en Calvin Klein, deze kunnen aangeschaft worden in Nederland bij de webwinkel hemdvoorhem.nl.

Een tweede tip is dan om voor sportieve gelegenheden speciale sportsokken te gebruiken. Gebruik hier niet reguliere sneakersokken of normale lengte sokken voor. Bij de voetbal vereniging krijgt men doorgaans kniekousen van de vereniging als onderdeel van het tenue. En bij andere sporten is dit ook wel het geval. Maar ik doel meer op zaal sporten zoals basketbal en volleybal. Daar kun je vaak dragen wat je wilt en sokken worden niet aangeboden door de vereniging. In dat geval wil je niet gaan basketballen op de huissokken want gegarandeerd dat ze na een paar keer compleet versleten zijn. Het neusje van de zalm op sportsokken gebied is mijns inziens Falke Run, tevens verkrijgbaar hier. Falke Run sokken zitten fijn, luchten goed door, en stinken als gevolg ook veel minder naar zweet na een intense sport sessie, dus ideaal voor alle zaalvoetballers, volleybal en basketbal lieden.

Qua uiterlijk, ons advies is om altijd te gaan voor effen sokken zonder rare prints. Dit zal ongetwijfeld de tand des tijds doorstaan. De meest voor de hand liggende kleuren zijn zwart, blauw en antraciet. Daarmee slaag je per definitie.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *