Waarom een horloge jouw outfit helemaal afmaakt

Vaak wordt gezegd, dat een outfit niet compleet is zonder mooie sieraden! Denk bijvoorbeeld aan een gouden of zilveren ketting, bij een stijlvol zwart jurkje. Ook een armband of nette oorbellen staan vaak mooi bij je outfits. Naast deze sieraden, zou je ook voor een horloge om je pols kunnen kiezen! Een horloge maakt je outfit niet alleen compleet, maar is daarbij een bijzonder nuttige accessoire. Je komt met een horloge nooit meer te laat op een afspraak en hebt de tijd altijd bij de hand, ook als je mobiele telefoon is uitgevallen.

Horloges leiden de aandacht af bij je outfit
Wanneer je een zwart shirt of jurkje draagt, kan dit een ietwat sombere uitstraling hebben. Je maakt deze look speelser en vrolijker, door de outfit te combineren met een stijlvol horloge om je pols. Kies bijvoorbeeld voor een dameshorloge met een beigekleurig horlogebandje en een klein klokje! Het bandje geeft je outfit net iets meer kleur en leidt de aandacht af bij het sombere van je zwarte shirt of jurkje. Door voor een subtiel, wat kleiner klokje te kiezen, voorkom je dat het horloge te nadrukkelijk aanwezig is in je outfit.

Een stoere uitstraling met een mooi horloge
Zou je wel voor een horloge met een wat grotere klok kiezen, dan geeft het horloge je outfit een stoere tint. Niet iedere vrouw kiest voor een al te elegante outfit met een jurkje. Ook een combinatie van een nette broek, met sneakers en een vlot shirtje staat veel vrouwen mooi. In dit geval zou een horloge met een klein klokje wegvallen bij de rest van je outfit. Door voor een grotere klok te kiezen, voorkom je dit!

Kijk eens in een webshop met horloges, om te zien welke mogelijkheden er tegenwoordig worden aangeboden. Het is bij veel horlogemerken mogelijk om de klokjes te combineren met een zelfgekozen horlogebandje.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *