De festival trends van 2017

Het festival Paaspop in Schijndel was halverwege april de traditionele opening van het Nederlandse festivalseizoen. Vanaf nu kan de echte festivalliefhebber ieder weekend genieten van een mooi feestje in de buitenlucht. Enkele bekende festivals die er aan komen zijn Pinkpop, The Flying Dutch en Concert at SEA. Helaas zijn de kaartjes voor deze feesten al uitverkocht, maar er zijn talloze andere festivalletjes te bezoeken deze zomer. Om hier stijlvol voor de dag te komen, hebben wij de festival trends van 2017 op een rijtje gezet.

Crop top en off shoulder tops
Crop tops waren dé trend in 2016 en blijven ook deze zomer een veel gedragen top. Een crop top is een strak buiktruitje en is ideaal om te dragen tijdens de hete zomerdagen. Dit naveltruitje kan het beste gecombineerd worden met een A-lijn rokje, een strakke, hoge jeans of een lange rok. Verder is de off-shoulder top terug van weg geweest. Deze top met blote schouders is vrouwelijk, luchtig en kan goed gedragen worden om een bohemian look te creëren. Voor het dragen van deze tops, is het belangrijk de juiste lingerie te kiezen. Draag daarom onder een crop top een naadloze bh en zorg dat je bh bandjes niet zichtbaar zijn met een strapless bh onder je off-shoulder top.

De double denim look
De double denim trend is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het leuke aan deze trend is dat je lekker kunt combineren met verschillende soorten spijkerstof. Juist door het gebruik van lichte en donkere spijkerstoffen zorg je voor een speelse en stoere look. Combineer bijvoorbeeld een lichte spijkerblouse op een donkere skinny jeans of een leuk helderblauw spijkerrokje.

Stoere boots met opvallende sokken
Trek stoere boots aan als het weer tegenvalt en je regendansjes wilt maken zonder natte voeten te krijgen. Met regenlaarzen of dr. Martens en een poncho biedt jij de regen het hoofd en kun je blijven genieten van de muziek en gezelligheid. Ook als het zonnetje schijnt, kun je deze stoere boots uit de kast halen. Deze schoenen zijn namelijk goed te combineren met een kort spijkerbroekje of zwierige rok. Voor een echte stoere festival look, draag je dikke sokken in je laarzen. De sokken maken je outfit helemaal af en zorgen voor een comfortabel gevoel tijdens het dansen.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *