Evergreen adviezen voor dames oorbellen

Trends komen en gaan. Toegegeven zelfs als zelfverklaard fashionista wordt ik er af en toe wel een beetje moe van. Van het af en aan komen van allerlei trends. Om deze reden bij deze een artikel over evergreen stijl adviezen voor dames oorbellen. Mensen die nog niet bekend zijn met het concept evergreen: dit staat voor dingen die nooit uit de mode raken, dingen die altijd relevant blijven, vandaag, morgen over een decennium en waarschijnlijk over een eeuw.

Dames oorbellen. De laatste jaren zagen we op dit vlak vooral de trend Ibiza. Er was een hele Ibiza hype en iedereen wilde van die typische bohemian sieraden dragen. Die trend is nu wel een beetje gaan liggen.

Maar goed, wat is nu evergreen? Een van de favorieten door de jaren heen zijn toch wel oorbellen ringen. Heel simpel eigenlijk. Voorbeelden kan men vinden hier bij ikbensieraden.nl. Deze oorbellen zijn wat meer minimalistisch bijvoorbeeld t.o.v. van de Ibiza oorbellen. Een tip die we kunnen geven is dat minimalistisch doorgaans een veiligere keuze is dan uitbundig wanneer het komt op evergreen sieraden. De meer ingetogen sieraden zijn altijd wel relevant. Daar waar bijv. zo een Ibiza trend van het ene op het andere moment een faux pas kan worden.

Verder, tevens in de minimalistische stijl zijn er oorbellen knopjes. Deze worden tevens bij ikbensieraden.nl aangeboden: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/knopjes/. Deze kennen dezelfde voordelen als de eerder besproken oorbellen ringen. Alleen dan in knopjes variant. Sommige mensen prefereren meer ronde vormen, andere meer vierkant. Er is voor ieder wat.

Ten slotte, blijven zowel zilveren als gouden oorbellen altijd relevant. We voorzien niet dat deze ooit uit de mode raken. Toegegeven het is niet een erg spannende keuze, maar het zijn wel oorbellen waar je altijd op kunt vertrouwen. Dit in tegenstelling tot meer uitbundige of alternatieve stijlen zoals statement oorbellen, Ibiza stijl, veren oorbellen.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *