Schoenen voor het nieuwe jaar!

Wie houdt er tegenwoordig nou niet van sneakers? Waar voorheen de sneakers werden gezien als stoer en casual heb je tegenwoordig ook sneakers waarmee je prima naar een zakelijk of nette aangelegenheid kan gaan. Voor mijzelf zijn sneakers altijd al mijn favoriete schoenen geweest en ik hou de trends hiervoor dan ook goed in de gaten.

Nette sneakers winnen aan populariteit

We zien steeds meer sneakers die zowel casual als zakelijk gedragen kunnen worden. Denk hierbij aan de schoenen van Filling Pieces, Sacha en ETQ. Veel van deze sneakers zijn vrij basic van kleur, maar hebben een unieke look. Je kan ze dragen onder een pantalon, maar ook onder een trainingsbroek.

Mijn favoriete schoenen voor 2018?

De grijze sneaker van Sacha! De sneaker is geheel in lijn met de eerdergenoemde trend. De schoenen zijn zowel casual, als net te dragen en passen onder vrijwel iedere outfit. Je vindt deze schoen overigens bij de Herensneakers van Sacha.schoen

De schoen heeft een zachtgrijze kleur wat weer past bij de meeste kleuren in een gemiddelde kledingkast. Ook is deze schoen er in de kleur Olijfgroen!

Kleur voor 2018?

Je raad het vast al! Olijfgroen! We zien de afgelopen jaren al steeds meer een opkomst in groentinten in kleding en schoenen. Waar voor legergroen altijd populair geweest is, lijkt nu olijfgroen dé kleur te gaan worden voor 2018.

Olijfgroen is gemakkelijk te combineren en ziet er stijlvol uit. Het is geen felle kleur, waardoor het mooi aansluit op vrijwel iedere outfit. Mijn persoonlijke voorkeur betreffende broeken voor boven olijfgroene schoenen zijn toch wel een mooie zwarte skinny jeans, of een lichtblauwe spijkerbroek!

Als ik je een website mag aanraden die de trends uitermate goed volgt is het Sacha wel. Er is een divers aanbod, tegen scherpe prijzen en een uitstekende service!

 

 

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *