De volgens ons leukste nieuwe fashionblog!

De afgelopen jaren zijn er enorm veel nieuwe fashion blogs gestart. Vrijwel onmogelijk om al deze nieuwe blogs bij te houden en te lezen. Daarom hebben wij onze favoriete blog voor jou geselecteerd. We kijken hierbij naar relevantie, leuke originele content, snelheid van het plaatsen van nieuwsitems en of de blog simpelweg leuk is! Onze favoriet? Hot off the press!

Hot off the press

Zoals de naam al verklapt is Hot off the press razendsnel met het plaatsen van nieuwe collabs en andere nieuwsfeiten uit de fashion wereld. Daarnaast zit de blog ook boordevol met leuke artikelen die niet alleen over fashion gaan, maar wel erg leuk zijn. Denk hierbij aan een blog over het fenomeen ‘Hangry’ of een pagina met maandelijkse horoscopen! Daarnaast oogt de blog erg rustig en is het onze echte favoriet!

Community

Wat ons daarnaast ook aanspreekt is dat Hot off the Press een platform is die andere ook de kans geven zich te tonen aan de buitenwereld. Zo kunnen gastbloggers zich aanmelden, maar is er ook een community pagina waar Instagram accounts aan gekoppeld kunnen worden. Zo kan je jezelf terug vinden op de blog!

Benieuwd naar de blog? Bezoek de fashion blog direct!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *