De 4 populairste kledingstukken allertijden!

Door de jaren heen hebben wij al heel wat kledingstukken versleten en zijn er veel trends gepasseerd. Enkele kledingstukken zijn nooit weggeweest en komen elk seizoen in grote mate terug. Het meest populaire kledingstuk is de jeans, niet alleen de jeans maar vooral ook de stof; denim. Lees snel verder om te ontdekken welke kledingstukken jij altijd in je kast zou moeten hebben of lekker mag laten hangen!

1. Jeans

Zoals gezegd is de jeans, zoals een Brams jeans, erg populair en niet weg te denken in onze kast. De jeans maakte zijn eerste populaire entree met het five pocket model, dat zowel voor mannen als vrouwen geschikt was. Het five pocket model is eigenlijk het basismodel en gaat nog steeds vaak over de toonbank. Daarnaast heeft de skinny jeans enkele jaren geleden zijn entree gemaakt en is nog steeds de populairste jeanssoort. In geen enkele winkel is dit model weg te denken! En zowel voor mannen als vrouwen zijn de destroyed en washed jeans nog steeds erg populair. Een bewuste broek met gaten en verfvlekken kan namelijk erg leuk zijn!

2. Leren (biker)jack

Een leren bikerjack is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Na zijn entree is het jasje in één klap populair geworden en is het nog steeds een van de meeste verkochte jasjes allertijden. Er is haast geen kledingkast waar geen bikerjack inhangt, soms zijn het er zelfs meer dan één. Combineer het jasje met een leuke jurk of een blouse. Maar denk ook aan creatieve manieren om een sjaal te dragen en combineer dit eindeloos met diverse accessoires en stoere boots of mooie hakken.

3. Little black dress

Een kledingstuk die uiteraard meer geschikt is voor de vrouw is de little black dress. Al tientallen jaren hebben veel vrouwen deze jurk in de kast. Het is een jurk die in allerlei vormen en maten beschikbaar is en geen vaste uitstraling kent. De jurk is enkel en alleen kort tot middellang op het lichaam en moet volledig zwart zijn. Een little black dress is geschikt voor iedereen, daarnaast kan je er alle kanten mee op.

4. Denim jack

Denim is een zeer vaak gebruikte stof door zijn lange en stevige draagbaarheid. Daarnaast is denim in alle kleuren te ‘washen’ en kan deze zowel klassiek als stoer en verwassen/destroyed worden gedragen. Zo zijn ook de denim jacks al jaren niet weg te denken uit menig kledingkast. Er zijn denim jacks in basiskleuren, ook met een bont(vaak nep!) op de kraag of in een oversized model. Kortom; voor iedereen is er een passende denim jack te vinden die past bij zijn/haar stijl.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *