MTV movie awards: wie sloeg de plank compleet mis

Afgelopen weekend werden de MTV movie awards uitgereikt en zoals elk jaar werd het een feestje vol met celebs. En zoals elk jaar deden zij hun best om er zo opvallend mogelijk uit te zien. Veel verschenen dan ook op de rode loper in bizarre outfits.

Macklemore, bekend van de hit “Thrift shop”, verscheen op de rode loper in een opvallend blauw pak inclusief cape. Er zijn maar weinig mensen die hiermee wegkomen en de excentrieke artiest is er een van. Hana Mae Lee, wie kent haar niet, droeg wel een heel bijzondere hoed naar de uitreiking: een uitgedrukte sigaret. Wat de actrice hiermee probeerde te bereiken is onduidelijk. Is het een statement tegen roken? Of een schreeuw om aandacht?

Een andere artiest die volledig de plank missloeg is Ke$ha. De zangeres zag eruit alsof ze was weggelopen uit een gothic/hippie film. En natuurlijk waren er nog veel meer artiesten die hun best deden om er slecht uit te zien. Bekijk alle outfits hier en oordeel zelf. Wie sloeg volgens jou compleet de plank mis?