Bomber jack: helemaal hip deze zomer!

Met de koude Nederlandse zomers kunnen we helaas niet zonder zomerjas. Dus berg je lederen bikerjack op en kies voor een hip bomberjack! Niet langer het symbool voor gabbers, maar een onmisbaar kledingstuk in de kast van elke fashionista.

De tijd van de dikke, groene bomberjacks is voorbij. Anno nu zijn ze gemaakt van dunne, zachte stoffen die perfect passen bij een zwoele zomeravond. Kies voor een opvallende print in de stijl van Emilio Pucci of ga lekker sportief met een jack van Stella McCartney. Tijdens de zomer 2013 shows waren deze jassen te zien bij vrijwel elke designer. En het was ook het enige type zomerjas dat werd geshowd.

Het is dan ook niet zo vreemd dat de winkels inmiddels volhangen met deze hippe jassen in uiteenlopende designs. Heb jij al een bomberjack aangeschaft? En kies je voor een standaard zwarte jas of voor een hippe kleur?