Kies deze lente voor contrast!

Kies deze lente niet alleen voor vrolijke kleuren, zwart en wit is helemaal hot! Na de shows van Prada en Marc Jacobs waren de zwart-witte kledingstukken niet aan te slepen. De winkels liggen inmiddels vol met leuke jurkjes, broeken en rokken. Maar ook accessoires en schoenen met een trendy contrast zijn volop verkrijgbaar.

Veel van de kledingstukken zijn geïnspireerd door de jaren ’60. Strepen, stippen en schoenen in twee kleuren, allemaal hip deze lente! Door de eenvoud geven zwart en wit een moderne en trendy uitstraling aan elke outfit. Deze trend is te dragen van hippe spijkerbroek tot een mooie jurk. Maar let op: kies je voor een opvallende top of broek? Houdt de rest dan simpel!

Deze lente zijn de witte en zwarte accessoires niet aan te slepen. Winkels liggen vol met handtasjes, tassen, schoenen en sieraden. Dit is dan ook de meest subtiele wijze om mee te doen met deze trend.