Kant: niet alleen voor bruidjes!

Wie denk aan kant, zal al snel denken aan bruidsjurken of ondergoed. Designers willen dit veranderen en hebben kant dan ook als een van de grootste trends van deze lente gebombardeerd.
Schitterende jurkjes en tops van kant hangen in vrijwel elke collectie. En zelfs broeken met kant worden gebruikt door de bekende designer labels.

Belangrijk bij het dragen van kant is het kiezen van de juiste kleur, stof en stijl. Kies voor kledingstukken van een hoogwaardige kwaliteit. Kant heeft namelijk nog al eens de eigenschap om er goedkoop uit te zien als deze niet goed vervaardigd is. En om te zorgen dat het niet suf en oubollig oogt is het goed om een hippe kleur te kiezen. Zo ziet een outfit er gelijk modern en leuk uit!

Draag je een mooie kanten broek, top of jurk? Houdt de rest dan simpel! Draag je haar op een neutrale manier en kies niet voor opvallende accessoires. Wil je een klein beetje kant toevoegen aan je outfit. Kies dan voor een leuke handtas of schoen waar een kanten effect aan is toegevoegd. Of kies voor een kanten print.