Fashiontrends 2013 – De bermuda

Zeg de sportschool af en ga heerlijk op de bank liggen. Bedekte benen is de trend voor deze lente! Geen korte shorts, maar lange bermuda’s tot aan de knie. Heerlijk flaneren langs het strand of een middagje winkelen in de stad. De bermuda is geschikt voor vrijwel elke gelegenheid! Deze bermuda is ideaal voor elke vrouw die zich niet prettig voelde in korte shorts, maar toch graag voor een luchtige look wilde gaan.

Tijdens New York fashion week waren deze shorts niet weg te denken van de catwalk. Elke ontwerper had een eigen draai gegeven aan deze klassieker. De tijd dat de bermuda bekend stond als saai is dan ook voorgoed voorbij! Dit jaar hebben designers nieuw leven geblazen in dit klassieke kledingstuk.  En natuurlijk alleen te koop in vrolijke kleuren die perfect passen bij de lente!

Waar zouden jullie de bermuda mee combineren? Kies je voor een elegante uitstraling  en combineer je de bermuda met een mooie blouse en hoge hakken. Of ga je voor heerlijk sportief met een T-shirt en stoere sneakers. Een gewaagde combinatie kan natuurlijk ook. Waar kies jij voor?

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *